اخبار و رویدادها: تندیس بین المللی نوآوری در دستان کارشناس پژوهش دانشگاه شاهرود

تندیس بین المللی نوآوری در دستان کارشناس پژوهش دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۰۹:۲۱:۲۰

تندیس بین المللی نوآوری در دستان کارشناس پژوهش دانشگاه شاهرود

در نخستین جشنواره بین المللی و پنجمین جشنواره ملی « برترین های پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری » کارشناس پژوهش و فناوری دانشگاه شاهرود تندیس بین المللی برترین نوآوری را دریافت کرد.

این جشنواره که به عنوان بزرگ ترین رخداد حوزه پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری می باشد، با اعلام برترین ها و برگزیدگان به کار خود پایان داد و در بخش اختراعات و نوآوری ها، یونس یونسیان کارشناس پژوهش و فناوری دانشگاه شاهرود توانست مقام نخست این رویداد بین المللی را کسب نماید.

وی با ارائه این طرح با محوریت فناوری های نوین و شهر، آینده پژوهی سازمان محور، مدیریت بحران و ایجاد زیر ساخت پردازش ابری، ایجاد زیرساخت دولت الکترونیک و مدیریت کسب و کار در سازمان همراه و پرتابل، توانست مقام نخست و تندیس برترین پژوهش و نوآوری را در حوزه مدیریت شهری به خود اختصاص دهد و  تندیس بین المللی برترین نوآوری را از شهردار تهران دریافت کند.