اخبار و رویدادها: ارتقاء 5 عضو هیأت علمی دانشگاه شاهرود

ارتقاء 5 عضو هیأت علمی دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۲:۱۲:۵۴

هیأت ممیزه دانشگاه شاهرود در جلسه شانزدهم و هفدهم خود که پنج شنبه 19 اردیبهشت برگزار شد با ارتقاء مرتبه 5 عضو هیأت علمی این دانشگاه موافقت کرد.

در این جلسه ضمن بحث و بررسی در خصوص چگونگی امتیاز دهی به مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی که دارای نمایه ISC هستند و شرایط مقاله مستقل، با ارتقاء دکتر محمود فرزانه گرد عضو هیأت علمی دانشکده مکانیک و دکتر حمید حسن پور عضو هیأت علمی دانشکده فناوری اطلاعات و کامپیوتر از مرتبه دانشیاری به استادی و دکتر حمیدرضا اصغری عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی، دکتر حسین نیکوفرد عضو هیأت علمی دانشکده شیمی و  دکتر فرشید جندقی علایی عضو هیأت علمی دانشکده عمران و معماری از استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.

گفتنی است دکتر علی مرادزاده رییس دانشگاه شاهرود، طی نامه ای ضمن تبریک، مراتب خرسندی خود و اعضای هیات رئیسه دانشگاه را در خصوص ارتقاء مرتبه علمی این اساتید اعلام نمود.