اخبار و رویدادها: خلق حماسه سیاسی با ایجاد شور انتخاباتی در دانشگاه شاهرود

خلق حماسه سیاسی با ایجاد شور انتخاباتی در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۳:۱۵:۴۳

خلق حماسه سیاسی با ایجاد شور انتخاباتی در دانشگاه شاهرود

رییس دانشگاه شاهروداز اساتید این دانشگاه خواست در جهت ایجاد محیط پرشور برای انتخابات و حضور حداکثری دانشگاهیان و عموم مردم تلاش کنند.

دکتر علی مراد زاده رییس دانشگاه شاهرود در همایشی که به منظور بزرگداشت مقام معلم 16 اردیبهشت ماه در سالن همایش های دانشکده معدن برگزار شد، از اساتید این دانشگاه خواست در جهت ایجاد محیط پرشور برای انتخابات و حضور حداکثری دانشگاهیان و عموم مردم تلاش کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال 92 و فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی خاطر نشان کرد: اساتید و تشکل ها باید از کاندیدهای ریاست جمهوری دعوت به عمل آورند، آن ها را در این جلسات به چالش بکشند و در مورد اهداف، شعارها و راهکارهای آنان پرسش کرده و پاسخ بخواهند و تمام تلاش خود را در جهت مشارکت حداکثری دانشگاهیان به کار گیرند.

رئیس دانشگاه شاهرود در ادامه با اشاره به اهمیت و حساسیت مسائل فرهنگی، خواستار مشارکت جدی و حضور موثر اساتید در راستای تعمیق و ارتقاء فرهنگی دانشجویان شد.