اخبار و رویدادها: سالن تیر اندازی و تنیس روی میز دانشگاه شاهرود افتتاح شد

سالن تیر اندازی و تنیس روی میز دانشگاه شاهرود افتتاح شد
سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۳:۱۵:۱۳

سالن تیر اندازی و تنیس روی میز دانشگاه شاهرود افتتاح شد

سالن تیر اندازی و تنیس روی میز دانشگاه شاهرود، دوشنبه 16 اردیبهشت ماه با حضور جمعی از مسئولان شهرستان و مدیران دانشگاه شاهرود افتتاح شد.

دکتر علی حسنی مدیر امور فوق برنامه ورزشی دانشگاه در این مراسم گفت: سالن تیراندازی با ابعاد 15در 18 متر و خرید 600 میلیون ریال اسلحه تجهیز شده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد، سالن تنیس روی میز که یکی از ضروریات توسعه اماکن ورزشی است، با اعتبار 1800 میلیون ریال به بهره برداری رسیده است.

دکتر علی مراد زاده رییس دانشگاه شاهرود دراین مراسم اهتمام مدیران دانشگاه به امر ورزش را ماموریت و رسالت هیات رئیسه در جهت ایجاد رفاه و نشاط برای دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانست و افزود: ما در دانشگاه شاهرود به لحاظ سرانه از فضای استاندارد وزارت علوم جلوتر هستیم و درآینده نزدیک شاهد ایجاد دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی خواهیم بود.

وی در ادامه افزود: با این حال در پردیس های دیگر دانشگاه از لحاظ امکانات ورزشی در مضیقه هستیم.