اخبار و رویدادها: اخبار کوتاه؛ بازدید دانشجویان شاهد از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

اخبار کوتاه؛ بازدید دانشجویان شاهد از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۳:۰۹:۲۷

اخبار کوتاه؛ بازدید دانشجویان شاهد از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران • 40 نفر از دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه شاهرود پنجشنبه ، 12 اردیبهشت درقالب اردوی یک روزه ازنمایشگاه بین المللی کتاب تهران

اخبار کوتاه؛ بازدید دانشجویان شاهد از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

• 40 نفر از دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه شاهرود پنجشنبه ، 12 اردیبهشت درقالب اردوی یک روزه ازنمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کردند. گفتنی است، گاهنامه ای به نام معرفت توسط این دانشجویان تهیه و توزیع گردید.

• مراسم افتتاحیه سالن های تنیس روی میز و تیراندازی دوشنبه 16 اردیبهشت ماه ساعت 18 الی 20  مقابل دانشکده مدیریت و صنایع  برگزار می گردد.

• حجت الاسلام سید حمید حسینی اردنجانی معاون نهاد رهبری دانشگاه شاهرود چهارشنبه11 اردیبهشت در حاشیه بازدید از مجموعه خوابگاه خودگردان نشست صمیمانه ای با دانشجویان داشت.