اخبار و رویدادها: اعلام عناوین هفته آموزش سال 92

اعلام عناوین هفته آموزش سال 92
یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲- ۱۱:۳۶:۴۵

حسین نادری منش، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عناوین روزهای هفته آموزش سال 92 را اعلام کرد.

حسین نادری منش، با اعلام این خبرتشریح کرد: روزهای هفته آموزش به ترتیب به عنوان آموزش، فرهنگ و اخلاق حرفه ای، آموزش، کیفیت و چالش ها، آموزش، شاگرد پروری، آموزش، اعتلا و ارتقای جامعه و شهروندان آموزش، بنیان پژوهش آموزش، روش، محتوا و برنامه نامگذاری شده است.

شایان ذکر  است، ابوالفضل حسنی، مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی در خصوص برنامه های این هفته گفت: هفته آموزش از سال 90 از تاریخ 7 تا 12 اردیبهشت ماه مقرر شد که در این هفته طی ارائه برنامه هایی همچون هفته پژوهش دستاوردها و برنامه های آموزشی ارائه می شود.
وی افزود: تجلیل از اساتید برجسته در دانشگاه شهید بهشتی و همایش ملی بازنگری درسی در دانشگاه تربیت مدرس از جمله برنامه های اعلام شده در این هفته به شمار می آید که البته سایر برنامه های این یک هفته نیز طی روزهای هفته آموزش معرفی می شود
.