اخبار و رویدادها: اولین سمینار و کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در دانشگاه شاهرود

اولین سمینار و کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۲- ۱۱:۲۷:۴۶

اولین سمینار و کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در دانشگاه شاهرود

اولین سمینار و کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل پنجشنبه 5 اردیبهشت ماه در دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

دکتر حسین مروی مدیر امور پژوهش دانشگاه با اعلام این خبر گفت:این سمینار با محورهای اصول و مبانی پدافند غیر عامل، حوزه های تحت پوشش پدافند غیر عامل، نظام نامه پدافند غیر عامل در وزارت علوم و پدافند غیر عامل در سند چشم انداز و نقشه جامع علمی کشور، پنجشنبه 5 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز شکست حمله نظامی آمریکا به ایران در طبس ساعت 8 الی 16 در دانشگاه شاهرود  ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه های استان برگزار می شود.

اعضای هیأت علمی  دانشگاه های استان سمنان جهت ثبت نام می توانند حداکثر تا 3 اردیبهشت در ساعات اداری با شماره تلفن 3395505-0273 یا داخلی 2354 دفتر مدیریت امور پژوهشی دانشگاه شاهرود  تماس حاصل نمایند. به اعضای شرکت کننده در کارگاه گواهی حضور اعطاء می شود تا از امتیازات مربوطه بهره مند گردند.