اخبار و رویدادها: آگهی مناقصه واگذاری امورخدمات عمومی، خدمتگزاری وباغبانی دانشگاه شاهرود

آگهی مناقصه واگذاری امورخدمات عمومی، خدمتگزاری وباغبانی دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۲- ۰۹:۵۳:۵۲

1.آگهی مناقصه واگذاری خدمات عمومی و پشتیبانی 2.آگهی مناقصه واگذاری امور خدمتگزاری و نظافت3.آگهی مناقصه واگذاری امور فضای سبز و باغبانی دانشگاه شاهرود

آگهی های مناقصه واگذاری امور خدماتی و باغبانی دانشگاه شاهرود

1. آگهی مناقصه واگذاری خدمات عمومی و پشتیبانی امور غیر تخصصی دانشگاه شاهرود و واحدهای تابعه

دانشگاه شاهرود در نظر دارد انجام امور خدمات عمومی و نقلیه خود را از تاریخ 1/2/1392 ( ابتدای اردیبهشت ماه) لغایت 29/12/1392 ( پایان سال 1392) از طریق مناقصه به پیمانکار حقوقی واجد شرایط با رعایت مقررات عمومی دولت واگذار نماید.

لذا از کلیه متقاضیان دارای تأیید صلاحیت از وزارت کار و امور اجتماعی دعوت بعمل می آید جهت دریافت اسناد مناقصه و اطلاع از شرایط آن از تاریخ آگهی بمدت حداکثر ده روز در ساعات اداری به مدیریت امور اداری واقع در میدان هفتم تیر- سازمان مرکزی دانشگاه مراجعه نمایند.

2. آگهی مناقصه واگذاری امور خدمتگزاری و نظافت دانشگاه شاهرود و واحدهای تابعه

دانشگاه شاهرود در نظر دارد امور خدمتگزاری و نظافت خود را از طریق مناقصه از تاریخ 1/2/1392 ( ابتدای اردیبهشت ماه ) لغایت 29/12/1392 (پایان سال 1392) به پیمانکار حقوقی واجد شرایط با رعایت مقررات عمومی دولت واگذار نماید .

3.آگهی مناقصه واگذاری امور فضای سبز و باغبانی دانشگاه شاهرود و واحدهای تابعه

دانشگاه شاهرود در نظر دارد حفظ وحراست و نگهداری فضای سبز خود را از تاریخ 1/2/1392 ( ابتدای اردیبهشت ماه ) لغایت 29/12/1392 (پایان سال 1392) از طریق مناقصه ‌به پیمانکار حقوقی واجد شرایط با رعایت مقررات عمومی دولت واگذار نماید .

مدیریت امور اداری دانشگاه شاهرود