اخبار و رویدادها: رتبه اول دانشگاه شاهروددرمسابقات کنفرانس بازشناسی الگووتحلیل تصویرکشور

رتبه اول دانشگاه شاهروددرمسابقات کنفرانس بازشناسی الگووتحلیل تصویرکشور
شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱- ۱۵:۵۱:۱۵

رتبه اول دانشگاه شاهروددرمسابقات کنفرانس بازشناسی الگووتحلیل تصویرکشور

دانشگاه شاهرود، رتبه‌ی اول مسابقات تشخیص ارقام دستنوشته در اولین کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران را از آن خود کرد.

تیم Shahrood OCR دانشگاه شاهرود، موفق به کسب رتبه‌ی اول در بین تیم‌های شرکت کننده در مسابقات تشخیص ارقام دستنوشته در اولین کنفرانس بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران شد.

سیستم طراحی شده توسط این تیم توانسته به دقت 99.56% در تشخیص ارقام دستنوشته پایگاه داده هدی دست یابد و با دقت قابل توجهی نسبت به تیم‌ های سایر دانشگاه­ها رتبه‌ی نخست این مسابقات را کسب کند.  در این مسابقه تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه شهید بهشتی مقام های بعدی را کسب نمودند.

محسن بیگلری، جلیل قویدل، مجید ایرانپور و فائزه میرزائی (کارشناس ارشد کامپیوتر) تیم Shahrood OCR دانشجویان دکتری هوش مصنوعی دانشگاه شاهرود می‌باشند.

نشانی سایت کنفرانس :