اخبار و رویدادها: اتصال دانشگاه شاهرود به پایگاه های Science Direct, ACS, APS, Springer

اتصال دانشگاه شاهرود به پایگاه های Science Direct, ACS, APS, Springer
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۱- ۱۰:۴۸:۱۵

اتصال دانشگاه شاهرود به پایگاه های Science Direct, ACS, APS, Springer

دکتر داود شاهسونی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه شاهرود اعلام کرد: پس از قطع تدریجی دسترسی برخط (آنلاین) به پایگاه های نشریات علمی در شش ماهه دوم سال 91 و قطع کامل  ScienceDirect در آغاز سال 2013، مقرر گردید که دسترسی به پایگاه های فوق از طریق پژوهشکده فناوری و ارتباطات جهاد دانشگاهی انجام شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد،این اقدام در پی تلاش های مجدانه از سوی کتابخانه دانشگاه و معاون پژوهشی در خصوص رفع مشکل اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی انجام گرفت. گفتنی است، این دسترسی IP based نبوده و اساتید می توانند از خارج شبکه دانشگاه نیز به این امکان دسترسی داشته باشند.

دکتر شاهسونی در ادامه در خصوص دسترسی دانشجویان تحصیلات تکمیلی به امکانات فوق گفت: تعداد دانلودهای آن ها از طرف مدیر شبکه مانیتورینگ شده و در صورت استفاده نامتعارف، سریعا دسترسی آنها قطع خواهد شد.

گفتنی است طی اطلاعیه ای برقراری این سرویس، قبلا از طریق روسای دانشکده ها به اساتید و دانشجویان اعلام شده و واحد اطلاع رسانی کتابخانه نیز پاسخگوی دانشجویان در خصوص نحوه استفاده می باشد.