اخبار و رویدادها: مقام دوم مسابقه بین المللی مقاله نویسی دانشجوییFRF ازآن دانشگاه شاهرود

مقام دوم مسابقه بین المللی مقاله نویسی دانشجوییFRF ازآن دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۱- ۱۳:۰۰:۰۳

مقام دوم مسابقه بین المللی مقاله نویسی دانشجوییFRF ازآن دانشگاه شاهرود

دانشگاه شاهرود در دومین مسابقه بین المللی مقاله نویسی دانشجویی که توسط FRFدرآمریکا برگزار شد، مقام دوم را به نام خود ثبت کرد.

دانشگاه شاهرود در دومین مسابقه بین المللی مقاله نویسی دانشجویی که توسط FRFو به افتخار پرفسور لطفی زاده، پدر علم منطق فازی در ایالات متحده آمریکا برگزار شد، مقام دوم را به نام خود ثبت کرد.

در دومین دوره این مسابقه بین المللی که سال 2012 برگزار شد، مقاله مشترک پدرام مسعودی فارغ التحصیل سال 1388 کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف نفت از دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر بهزاد تخم چی استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مجید انصاری جعفری استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود و دکتر بهزاد مشیری استاد دانشکده برق دانشگاه تهران موفق به احراز رتبه دوم این رقابت علمی گردید.

گفتنی است این مقاله که نگاهی کاربردی به نظریه فازی در اکتشاف زون های تولید نفت در یکی از مخازن کربناته ایران دارد، از پایان نامه کارشناسی ارشد پدرام مسعودی استخراج شده است و تحت عنوانApplication of fuzzy classifier fusion in determining productive zones in oil wells می باشد.