اخبار و رویدادها: معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی منصوب شد

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی منصوب شد
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۱- ۱۲:۵۹:۱۸

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی منصوب شد

رییس دانشگاه شاهرود، طی حکمی دکتر کامبیز جهان بین استادیار دانشکده کشاورزی را به مدت دو سال به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی این دانشکده منصوب کرد.

دکتر علی مراد زاده رییس دانشگاه شاهرود، طی حکمی دکتر کامبیز جهان بین استادیار دانشکده کشاورزی را به مدت  دو سال به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی منصوب کرد.

در  بخشی از این حکم آمده است: مطابق با مصوب جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی و پیشنهاد ریاست دانشکده کشاورزی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به مدت  دو سال به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی منصوب می گردید تا بر اساس آیین نامه نسبت به انجام وظایف محوله زیر نظر ریاست دانشکده اقدام نمایید.

همچنین طی حکمی جداگانه از زحمات دکتر محمود رحیمی، معاون سابق آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی تشکر و قدردانی شد.