اخبار و رویدادها: نشست تجربه ناب در دانشگاه شاهرود

نشست تجربه ناب در دانشگاه شاهرود
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۱- ۱۲:۵۴:۰۴

نشست تجربه ناب در دانشگاه شاهرود

انجمن علمی دانشجویی کار آفرینی دانشگاه شاهرود، هشتمین نشست خود با عنوان تجربه ناب را با حضور پروفسور منوچهر جعفریان در این دانشگاه برگزار می کند.

این نشست 16 اسفند ماه، از ساعت 18:30 الی 21 در تالار شقایق های دانشگاه برگزار می شود.

گفتنی است پروفسور جعفریان که ۴۵ سال پیش جلای وطن کرده، در سوئیس تحقیقات علمی خود را در زمینه تغذیه ادامه داده و ۲۵ سال از عمرش را در آزمایشگاه ها مشغول مطالعه و تحقیق بوده است. حاصل تلاش علمی او علاوه بر تالیف چند کتاب در زمینه تغذیه، دستاوردهای علمی نوینی است که پنجره جدیدی را در باب تغذیه و ارتباط تنگاتنگ آن با سلامت جسم و روح، به روی ما گشوده است.