اخبار و رویدادها: دکتر رضا نادری،معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده عمران و معماری شد

دکتر رضا نادری،معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده عمران و معماری شد
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۱- ۱۲:۵۲:۰۱

دکتر رضا نادری،معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده عمران و معماری شد

دکتر علی مرادزاده رییس دانشگاه شاهرود طی حکمی، دکتر رضا نادری استادیار دانشکده عمران و معماری را به سمت معاون آموزشی و پژوهشی این دانشکده منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: مطابق با مصوب جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی و پیشنهاد ریاست دانشکده عمران و معماری به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به مدت  دو سال به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده عمران و معماری منصوب می گردید تا بر اساس آیین نامه نسبت به انجام وظایف محوله زیر نظر ریاست دانشکده اقدام نمایید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره مندی از نظرات و تجربیات همکاران موجبات تعالی دانشکده را فراهم نموده و در انجام امور محوله موفق و موید باشید.