اخبار و رویدادها: رستوران رز مقام اول جشنواره شاهوار را از آن خود کرد

رستوران رز مقام اول جشنواره شاهوار را از آن خود کرد
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۱- ۱۱:۱۲:۰۷

رستوران رز مقام اول جشنواره شاهوار را از آن خود کرد

رستوران رز، اثر امیر مستشاری در ششمین جشنواره شعر و داستان کوتاه شاهوار که در اسفند ماه سال جاری برگزار شد، حائز مقام اول در بخش داستان با موضوع آزاد شد.

رستوران رز، اثر امیر مستشاری در  ششمین جشنواره شعر و داستان کوتاه شاهوار که در اسفند ماه سال جاری برگزار شد، حائز مقام اول در بخش داستان با موضوع آزاد شد.

بر اساس رای هیات داوران، امیر مستشاری دبیر کانون ادبی دانشگاه شاهرود، با اثر «رستوران رز» به مقام اول دست یافت. در بخش شعر با موضوع آزاد، آرزو بسطامی و مهناز فضلعلی از اعضای کانون ادبی این دانشگاه به ترتیب با آثار «بادهای سرگردان در بال ها» و «من نه از خنده ات دلم ..» مقام دوم  و مقام سوم را از آن خود کردند.

شایان ذکر است این جشنواره که از سوی حوزه هنری برگزار شد، 10 اسفند ماه با مراسم اختتامیه و معرفی منتخبان در سالن هلال احمر شاهرود به کار خود پایان داد.