اخبار و رویدادها: برنامه های فرهنگی نهاد در اسفندماه جاری اعلام شد

برنامه های فرهنگی نهاد در اسفندماه جاری اعلام شد
یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۱- ۱۰:۴۳:۱۲

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برنامه های فرهنگی ویژه دانشجویان در اسفندماه سال جاری را اعلام کرد.

این برنامه ها شامل اردوی تفریحی به روستای بردسکن باحضور 33 نفر دانشجوی پسر جهت برنامه تشکیلاتی توسط کانون دین پژوهان نهاد، اردوی زیارتی به مشهد مقدس با حضور 240 دانشجو ،شب دانشجویی در تالار شقایق ها با حضور مستند ساز و همکار شهید آوینی و عکاس برتر جهان دکتر رضا برجی به همراه تقدیر از برترین های علمی- فرهنگی دانشگاه، برنامه کرسی آزاد اندیشی 21 اسفند در تالار اقاقیا با موضوع شورای نگهبان آری؟خیر؟ توسط کانون علمی پژوهشی رهنما، کلاس حفظ قرآن کریم با حضور 40 دانشجوی خواهر و ادامه آن تا پایان ترم، سوار کاری برای ترم دوم مخصوص دانشجویان پسر، حلقه معرفت و مشاوره با حضور خانم نظری در نمازخانه خوابگاه یاس پیرامون ازدواج و برنامه حلقه معرفت و مشاوره باحضور خانم فرهادی در نمازخانه خوابگاه لاله 14 اسفند ماه پیرامون ازدواج و مشاوره می باشد.