اخبار و رویدادها: تقدیر و تشکر کمیته امداد خمینی از مدیریت امور دانشجویی دانشگاه شاهرود

تقدیر و تشکر کمیته امداد خمینی از مدیریت امور دانشجویی دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۱- ۱۲:۰۹:۱۸

در همایش دانشجویی کمیته امداد خمینی(ره) شاهرود،از تلاش های مسئول امور خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تشکر و قدردانی شد.

در همایش دانشجویی که 4 اسفند ماه در کمیته امداد خمینی(ره) شاهرود برگزار شد،از تلاش های محمد مهدی عرب احمدی مسئول امور خوابگاه های دانشجویی دانشگاه جهت پیگیری امور تحصیلی- رفتاری دانشجویان تحت حمایت تشکر و قدردانی شد.

در بخشی از این تقدیر نامه آمده است: ارج و اجر کار عزیزانی که با در اختیار نهادن وقت و پیگیری امور تحصیلی - رفتاری دانشجویان تحت حمایت و همراهی نمودن با اهداف این نهاد که برخاسته از تعهد و ایثار، قدم های محکم و استوار و بصیرت دین مدار و پر عیار بوده زمینه ساز رشد و تعالی تحصیلی دانشجویان می باشد، بدین وسیله مراتب سپاس خود را از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه جنابعالی تقدیم می داریم.

علیرضا خلخالی معاون سیاسی و امنیتی استانداری سمنان، همچنین در تقدیر نامه ای جداگانه از محمد مهدی عرب احمدی جهت توسعه کمی و کیفی استانداردهای خوابگاه دانشجویی این دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.