اخبار و رویدادها: تشکیل کمیته اقتصاد مقاومتی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود

تشکیل کمیته اقتصاد مقاومتی دانشگاهیان دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۱- ۱۲:۱۴:۳۷

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شاهرود اولین جلسه کمیته اقتصاد مقاومتی دانشجویان را در این دانشگاه برگزار می کند.

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شاهرود در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص فعال سازی ظرفیت های بالقوه دانشگاهیان در جهت مقابله با تحریم های کینه توزانه دشمنان و با توجه به طرح تشکیل کمیته های تبیین و ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی، اولین جلسه کمیته اقتصاد مقاومتی دانشجویان را در این دانشگاه برگزار می کند.

این کمیته دوشنبه 7 اسفند از ساعت 10 الی 12 در اتاق جلسات مدیریت امور فرهنگی به منظور بحث و بررسی در خصوص تبیین علمی ابعاد تحریم ها و ضرورت ورود به اقتصاد مقاومتی و همچنین ارائه راهکارهای علمی و بومی مقابله با تحریم ها با توجه به مشکلات ایجاد شده برگزار می گردد.

گفتنی است کمیته اقتصاد مقاومتی وی‍ژه اساتید دانشگاه، یک شنبه 6 اسفند ماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.