اخبار و رویدادها: اجرای طرح فرهنگ پویایی و سلامت2

اجرای طرح فرهنگ پویایی و سلامت2
چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۱- ۱۰:۲۳:۵۱

اجرای طرح فرهنگ پویایی و سلامت2

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شاهرود طرح فرهنگ، پویایی و سلامت ویژه دانشجویان جدید الورود را برگزار می نماید.

اداره امور فرهنگی دانشگاه شاهرود با توجه به سیاست های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای به کارگیری شیوه های مؤثر علمی در امر پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی در دانشگاه، از طریق شوراهای فرهنگی دانشکده ها و با همکاری معاونت اجتماعی نیروی انتظامی شهرستان شاهرود، طرح فرهنگ، پویایی و سلامت  را در قالب کارگاه های آموزشی در سطح دانشکده ها، ویژه دانشجویان جدید الورود برگزار می نماید.

در اولین گام، این اداره، کارگاه آموزشی را در دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک در تاریخ 30 بهمن ماه، با حضور سروان صباغان کارشناس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی در تالار دانشکده معدن برگزار نمود.

در این کارگاه آموزشی که از ساعت 9.30 الی 12.30 با شرکت 50 نفر از دانشجویان برگزار شد، سروان صباغان مطالبی را با هدف افزایش سطح دانش دانشجویان نسبت به خطرات و عوارض مصرف مواد مخدر و همچنین راه های مقابله با زمینه های خطر در محیط های آموزشی از طریق توانمندسازی فرهنگی و ارتقاء مهارت های رفتاری در فضای دانشگاه بیان داشتند.

لازم به ذکر است کارگاه بعدی 14 اسفندماه ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم زمین برگزار خواهد