اخبار و رویدادها: 14 اسفندماه، سومین دوره مسابقات قرآن کریم اساتید برگزار می شود

14 اسفندماه، سومین دوره مسابقات قرآن کریم اساتید برگزار می شود
سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۱- ۱۲:۳۵:۱۸

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود طی اطلاعیه ای، 14 اسفندماه را زمان سومین دوره مسابقات قرآن کریم اساتید بخش درون دانشگاهی اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: طبق اعلام دبیرخانه مسابقات، واقع در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، "بخش درون دانشگاهی این مسابقات 14 اسفندماه، ساعت 13 به صورت همزمان در سراسر کشور و در ادارات کل امور فرهنگی دانشگاه ها برگزار می گردد".اساتید علاقمند به شرکت در این دوره از مسابقات که تاکنون موفق به ثبت نام نشده اند می توانند تا تاریخ 7 اسفند ماه از طریق سیستم اتوماسیون اداری، طی پاسخ به نامه شماره  80396 مورخ 26/10/91 آمادگی خود را به اداره کل امور فرهنگی اعلام نمایند و یا با شماره داخلی 2579 تماس حاصل فرمایند.

شایان ذکر است، این مسابقات در سه بخش شفاهی شامل تلاوت تحقیق،تلاوت ترتیل، حفظ 5، 10، 20 جزء پیوسته و حفظ کل، در بخش کتبی شامل مفاهیم قرآنی و دیدگاه و سیره معصومین و بخش پژوهشی شامل رشته های نظریه پردازی و پاسخ پژوهی، تحلیل و نقد کتب قرآن و عترت و نیز تحقیقات قرآن و عترت برگزار می گردد.