اخبار و رویدادها: رونمایی از اولین وب سایت روابط عمومی های دانشگاه های کشور

رونمایی از اولین وب سایت روابط عمومی های دانشگاه های کشور
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۱- ۱۱:۰۶:۴۸

حسین یحیی زاده دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی های دانشگاه های منطقه 8 کشور در افتتاح پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی های دانشگاه های منطقه 8 در دانشگاه صنعتی شاهرود بیان داشت: هیچ یک از روابط عمومی های مناطق دانشگاهی کشور وب سایت و حتی وبلاگ ندارند و شورای هماهنگی روابط عمومی های منطقه 8 کشور، تنها منطقه ای است که دارای وب سایت و وبلاگ است.

وی با تشکر از همکاران خود در این منطقه خاطر نشان کرد، کلیه هزینه فعالیت های این دبیر خانه به صورت مشارکتی توسط دانشگاه های منطقه 8 و بدون هیچ گونه حمایتی از وزارت علوم تأمین شده است.

از جمله فعالیت های دیگر این دبیرخانه که در کشور کم نظیر است می توان به رونمایی از آرم منطقه 8، مهر، تمبر یادبود و پرچم منطقه، رونمایی از وبلاگ و وب سایت منطقه، برگزاری نشست ها و کارگاه های آموزشی و جشنواره ها اشاره نمود.