اخبار و رویدادها: اعطای تندیس برترین وب سایت جشنواره وب ایران به دانشگاه صنعتی شاهرود

اعطای تندیس برترین وب سایت جشنواره وب ایران به دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۱- ۱۲:۴۹:۱۸

اعطای تندیس برترین وب سایت جشنواره وب ایران به دانشگاه صنعتی شاهرود

پنجمین جشنواره وب ایران چهارشنبه 25بهمن با اعلام سایت های برتر سال ۱۳۹۱ در ۵۴ گروه به کار خود پایان داد.

پنجمین جشنواره وب ایران چهارشنبه 25 بهمن با اعلام سایت های برتر سال ۱۳۹۱ در ۵۴ گروه به کار خود پایان داد.

وب سایت دانشگاه صنعتی شاهرود در گروه وب سایت های دانشگاهی از میان حدود 100 وب سایت، درمرحله ی رای گیری مردمی جزء 5 کاندید دریافت جایزه ی  این جشنواره گردید.پس از آن طبق رای داوران این جشنواره، در روز 25 بهمن ماه و در مراسم اختتامیه این جشنواره، مفتخر به دریافت تندیس طلایی برترین وبسایت در این گروه شد. مرکز محاسبات و فنآوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود این موفقیت بزرگ را به تمامی دانشگاهیان این دانشگاه تبریک می گوید.

لازم به ذکر است که جشنواره وب ایران از معتبرترین جشنواره های حوزه فناوری اطلاعات است که تاکنون پنج دوره آن از سال ۱۳۸۷ برگزار گردیده است. امسال حدود 6000 سایت در این جشنواره شرکت کردند که 54 سایت موفق به دریافت تندیس طلایی شدند. مراسم اختتامیه نیز در سالن همایش مرکز مطالعات و بهره وری منابع انسانی برگزار گردید.

عکس های اختتامیه جشنواره

گواهی نامه دیجیتال