اخبار و رویدادها: پانزدهمین نشست تخصصی مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه 8 کشور

پانزدهمین نشست تخصصی مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه 8 کشور
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۱- ۱۲:۲۸:۰۹

پانزدهمین نشست تخصصی مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه 8 کشور

پانزدهمین نشست تخصصی مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه 8 کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

احمد خدابخشیان مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر افزود: در این نشست که از شنبه 28 بهمن ماه آغاز و تا دوشنبه 30 بهمن ادامه دارد، دوازدهمین کارگاه آموزشی ویژه مدیران روابط عمومی و کارشناسان منطقه نیز برگزار می گردد.

وی در ادامه گفت:  مدیران روابط عمومی در این گردهمایی که به صورت دوره ای برگزار می شود، به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائلی از جمله برنامه ها و عملکرد حوزه کاری مربوط به خود، آسیب شناسی برگزاری جشنواره اول و دوم انتخاب روابط عمومی های برتر منطقه، تقویم جشنواره، جشنواره خبرنگاران و نمایشگاه دستاوردها و موفقیت های دانشگاه های منطقه 8 می پردازند. همچنین در این گردهمایی از وب سایت اطلاع رسانی روابط عمومی های منطقه 8 کشور نیز رونمایی می شود.

گفتنی است منطقه 8 کشور شامل 11 دانشگاه از 5 استان شمالی کشور، دانشگاه های بین المللی امام خمینی قزوین، مازندران، گیلان، گلستان، کشاورزی و منابع طبیعی ساری، منابع طبیعی گرگان، گنبد کاووس، دامغان، سمنان، صنعتی بابل و صنعتی شاهرود می باشند.