اخبار و رویدادها: بررسی سیاست های غرب در خاورمیانه توسط 2 استاد غربی در دانشگاه شاهرود

بررسی سیاست های غرب در خاورمیانه توسط 2 استاد غربی در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۱- ۱۲:۱۲:۰۱

جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ با حضور دکتر ریباس از کشور اروگوئه و دکتر میسان از کشور فرانسه، با محوریت تحولات خاورمیانه پس از 11 سپتامبر در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ با حضور دکتر ریباس از کشور اروگوئه و دکتر میسان از کشور فرانسه، با محوریت تحولات خاورمیانه پس از 11 سپتامبر در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

شایان ذکر است دکتر ریباس از شخصیت های ضد صهیونیست فرانسه و استاد زبان یونان قدیم در دانشگاه است که در سال 2009 به مذهب تشیع تشرف یافت و دکتر میسان فرزند نخست وزیر اسبق فرانسه، نویسنده کتاب «دروغ بزرگ»، مسئول هماهنگی بین وزراء در حکومت موقت لیبی در سال 2007 و از کسانی است که نامش در لیست ترور ناتو قرار گرفته است.

این جلسه به همت بسیج دانشجویی و دبیرخانه هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری سه شنبه 24بهمن ماه ساعت 19 الی 21:30در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.