اخبار و رویدادها: افتتاح 2 طرح عمرانی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور استاندار سمنان

افتتاح 2 طرح عمرانی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور استاندار سمنان
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۱- ۱۱:۳۲:۱۳

افتتاح 2 طرح عمرانی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور استاندار سمنان

به مناسبت ایام الله دهه فجر، 2طرح عمرانی دانشگاه صنعتی شاهرود جمعاً با اعتباری معادل 38687 میلیون ریال توسط استاندار سمنان و نماینده شهرستان شاهرود افتتاح شد.

شنبه 21 بهمن ماه، پروژه دانشکده علوم پایه پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه صنعتی شاهرود با اعتباری بالغ بر 23702 میلیون ریال و پروژه ساختمان آزمایشگاه دانشکده کشاورزی بسطام با اعتبار 14985 میلیون ریال با حضور دکتر عباس رهی استاندار سمنان، دکتر کاظم جلالی نماینده شاهرود و میامی، ائمه جمعه شهرستان، شهردار، دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه و دیگر مسئولین شهرستان و دانشگاه افتتاح شد.