اخبار و رویدادها: رقابت بیش از 5 هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی شاهرود

رقابت بیش از 5 هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱- ۱۵:۵۴:۱۰

آزمون تحصیلات تکمیلی در دانشگاه صنعتی شاهرود همزمان با دیگر حوزه های آزمون سازمان سنجش در سراسر کشور برگزار می شود.

حسین صادقی معاون اداره کل‌ آموزش و دستیار نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر افزود: این آزمون در شش گروه آموزشی، چهارشنبه 18 بهمن آغاز و در روزهای پنج شنبه و جمعه 19 و 20 بهمن و در دو نوبت صبح و عصر ادامه خواهد داشت.

5هزار و 671 نفر در این آزمون شرکت کرده اند که 51 درصد شرکت کنندگان خواهران و 49 درصد برادران می باشند.

شایان ذکر است به گزارش سازمان سنجش در سطح کشور 985 هزار و 977 نفر در این آزمون شرکت کرده اند و داوطلبان می بایست برای دریافت کارت ورود به جلسه خود به صورت اینترنتی از روز یکشنبه 15 بهمن تا سه‌شنبه 17 بهمن ماه به سایت سازمان سنجش به نشانی  www.sanjesh.orgمراجعه نمایند.