اخبار و رویدادها: نهمین دوره مسابقات مطالعاتی فرهنگی به مناسبت دهه فجر

نهمین دوره مسابقات مطالعاتی فرهنگی به مناسبت دهه فجر
دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱- ۱۰:۲۶:۴۲

نهمین دوره مسابقات مطالعاتی فرهنگی با موضوع انقلاب اسلامی، ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار می شود.

مدیریت امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود نهمین دوره مسابقات مطالعاتی فرهنگی از بسته شماره 2«طرح مطالعاتی حکمت و بصیرت» را  با موضوع انقلاب اسلامی، ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار می کند.

این مسابقه به صورت تیمی در تاریخ 21 بهمن ماه از طریق بخش پیغام سیستم اتوماسیون اداری رأس ساعت12:20 به مدت یک ساعت برگزار می شود و جواب سوالاتی که تا ساعت 13:20 همان روز از طریق پیغام اتوماسیون به محبوبه حلاجی، کارشناس فرهنگی مسابقات مطالعاتی ارسال گردد، مورد پذیرش است.

لازم به یاد آوری است، منبع این آزمون، « انقلاب اسلامی برون رفت از عالم غربی» برای رؤسای دانشکده ها و معاونین دانشگاه ارسال شده است.

همچنین مدیریت امور فرهنگی اعلام کرد: زمان برگزاری آزمون کتاب «حلزون های خانه به دوش» متعاقباً اعلام می گردد.