اخبار و رویدادها: پذیرش دانشجویان در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود

پذیرش دانشجویان در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱- ۱۰:۱۲:۰۹

مصاحبه دانشجویانی که از دی ماه سال جاری در حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود ثبت نام کرده بودند، از امروز 14 بهمن ماه آغاز و تا 24 بهمن ادامه دارد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم شاهینی سرپرست این دفتر در دانشگاه با اعلام این خبر گفت: 150دانشجو برای شرکت در این کلاس ها ثبت نام کرده اند که 70نفر پذیرفته شده در گزینش، 25 بهمن ماه دوره خود را آغاز می کنند.

از جمله اساتید این حوزه امام جمعه شاهرود حجت الاسلام و المسلمین محمود ترابی، امام جمعه موقت شاهرود حجت الاسلام و المسلمین عباس امینی و حجت الاسلام و المسلمین حمید عبداللهیان از اساتید حوزه و دانشگاه می باشند و به دانش آموختگان پس از گذراندن 68 واحد درسی گواهی تحصیل دروس معارف دینی اعطاء می شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی واحدهای ارائه شده حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان با دروس معارف دینی معادل سازی می شود و دین پژوه دانشجو پس از گذراندن دروس حوزه نمرات خود را به دانشگاه ارائه می دهد تابه جای دروس معارف دانشگاه ثبت شود.