اخبار و رویدادها: امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه شاهرود و سازمان حفاظت محیط زیست

امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه شاهرود و سازمان حفاظت محیط زیست
شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۱- ۱۱:۵۶:۲۷

امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه شاهرود و سازمان حفاظت محیط زیست

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود و سازمان حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود جهت تعامل و همکاری هر چه بیشتر بین دانشگاه با محوریت کانون محیط زیست و سازمان حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود تفاهم نامه همکاری امضاء کرد.

این تفاهم نامه که در زمینه های آموزشی، علمی و پژوهشی، با درنظر گرفتن کلیه امکانات طرفین، اعم از فناوری های موجود، منابع مالی، داده ها، اطلاعات و نیروی انسانی است، 11 بهمن ماه به امضاء مهندس علی آذرپور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود و دکتر هادی قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رسید.

در این جلسه پتانسیل ها و امکانات طرفین در راستای بهره گیری و استفاده بهینه بررسی شد و تفاهم نامه ای که در سال 1388 بین این دو نهاد منعقد شده بود با بازنگری و اصلاح مفادی از آن، مجدداً به توافق نمایندگان طرفین رسید.