اخبار و رویدادها: شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی اعلام شد

شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی اعلام شد
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱- ۱۲:۵۵:۲۵

زمان و شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی سال تحصیلی 92-91دانشگاه صنعتی شاهرود طی اطلاعیه ای از سوی مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام شد.

در این اطلاعیه ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون دکتری از آنان خواسته شده است جهت ثبت نام در روزهای دوشنبه و سه شنبه 16 و 17 بهمن، ساعت 9 الی 12:30و یا 14 الی 16 با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

شایان ذکر است عدم مراجعه در تاریخ های فوق الذکر به منزله انصراف از تحصیل تلقی می شود.

پذیرفته شدگان می توانند جهت اطلاعات بیشتر به اطلاعیه مندرج در سایت دانشگاه مراجعه کنند.