اخبار و رویدادها: ثبت نام دراولین وبزرگترین همایش بین المللی صنعت وصادرات فناوری اطلاعات

ثبت نام دراولین وبزرگترین همایش بین المللی صنعت وصادرات فناوری اطلاعات
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱- ۱۲:۵۱:۴۴

ثبت نام دراولین وبزرگترین همایش بین المللی صنعت وصادرات فناوری اطلاعات

مدیریت امور فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه شاهرود از اعضای هیات علمی جهت شرکت در همایش بین المللی "صنعت و صادرات فناوری اطلاعات ثبت نام به عمل می آورد.

مدیریت امور فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شاهرود از اعضای هیات علمی این دانشگاه جهت شرکت در اولین و بزرگترین همایش بین المللی "صنعت و صادرات فناوری اطلاعات (ITIEC 2013) ثبت نام به عمل می آورد.

این همایش جهت معرفی توانمندی ها، فرصت ها و چالش های علمی، فنی و اجرایی صنعت و صادرات فناوری اطلاعات کشور با فراهم کردن زمینه های ارائه دستاوردهای خارج کشور و بهره گیری از خرد جمعی داخلی و بین المللی، 24 و 25 اردیبهشت ماه سال1392 در محل مرکز همایش های صدا و سیما، از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار می شود.

دکتر بهزاد تخم چی مدیر امور فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه با اعلام این خبر گفت: با عنایت به انتخاب شایسته دانشگاه به عنوان یکی از واحدهای پیشرو و برتر در عرصه خدمات الکترونیک و فناوری اطلاعات کشور از کلیه اعضای هیات علمی تقاضا می شود در صورت امکان و به لحاظ اهمیت موضوع در این همایش حضور بهم رسانند.