اخبار و رویدادها: قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی

قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱- ۱۰:۲۷:۲۶

به اطلاع می رساند پذیرفته شدگان محترم بایستی جهت ثبت نام در روزهای دوشنبه (16/11/91 ) و سه شنبه ( 17/11/91 ) با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی

سال تحصیلی 92-91

ضمن تبریک مجدد به پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی سال تحصیلی  92-91 (تکمیل ظرفیت) بدینوسیله به اطلاع می رساند پذیرفته شدگان محترم بایستی جهت ثبت نام در روزهای دوشنبه (16/11/91 ) و سه شنبه ( 17/11/91 ) صبح ها  از ساعت 12:30 – 9  و عصر ها  از ساعت  16 – 14 با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند. عدم مراجعه در تاریخ های فوق الذکر به منزله انصراف از تحصیل تلقی می شود.

مدارک مورد نیاز به هنگام ثبت نام حضوری:

1- اصل یا گواهی مدرک کارشناسی(با قید معدل فارغ التحصیلی) و تصویر آن.

2-  اصل یا گواهی مدرک کارشناسی ارشد(با قید معدل فارغ التحصیلی) و تصویر آن.

تبصره‌- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ تا تاریخ 31/6/91 فارغ التحصیل شده اند(یعنی در زمان ثبت‌نام برای شرکت در آزمون دانشجو بوده‌اند) لازم است معدل کل واحدهای گذرانده آنان تا تاریخ 31/6/90 براساس‌(‌0) تا (20) توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی ارشد در فرم مخصوص درج و و توسط مسؤول ذی ربط تایید شده و به هنگام ثبت‌نام ارائه گردد.

3- ریزنمرات دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد.

4- تصویر از تمام صفحات شناسنامه (دو سری)

5-     تصویر از کارت ملی (یک سری)

6-     2 قطعه عکس 4 *3 جدید ( برای مشمولین 6 قطعه)

7-     مدرک مربوط به وضعیت نظام وظیفه و تصویر آن.

تبصره- (فرم پیوست این اطلاعیه جهت دانشجویان مشمول در2نسخه تکمیل گردد).

8-     مدرک زبان طبق اطلاعیه سازمان سنجش

9-     حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت.

10-سی دی حاوی اسکن مدارک فوق.

11- اصل فیش واریزی به حساب شماره 2923078250 بانک تجارت شعبه دانشگاه صنعتی شاهرود به نام امور تغذیه به مبلغ دویست هزار ریال جهت صدور کارت دانشجویی.

12- اصل فیش واریزی به حساب سیبا شماره 2178612988005 بانک ملی به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه صنعتی شاهرود به مبلغ بیست و پنج میلیون ریال بابت علی الحساب شهریه( ویژه پذیرفته شدگان نوبت دوم) .

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود