اخبار و رویدادها: برگزاری کلاس داوری درجه 3 والیبال در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کلاس داوری درجه 3 والیبال در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۱- ۱۲:۳۲:۵۶

برگزاری کلاس داوری درجه 3 والیبال در دانشگاه صنعتی شاهرود

تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری هیأت والیبال این شهرستان کلاس داوری درجه 3 والیبال را برگزار می کند.

مدیریت تربیت بدنی و امور فوق برنامه ورزشی دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری هیأت والیبال شهرستان شاهرود کلاس داوری درجه 3 والیبال را بر اساس آخرین قوانین و مقررات فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران برگزار می کند.

دکتر علی حسنی مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این خبر گفت:مدرسان این دوره رضا خالصی و علی یاری از فدراسیون والیبال کشور و احمد خراطها مدیر این کلاس می باشد.

وی در ادامه افزود: دوره تئوری این کلاس ها در دانشکده تربیت بدنی و دوره عملی در سالن فجر دانشگاه شاهرود از هشتم لغایت سیزدهم بهمن ماه برگزار می شود.

تاکنون 25 نفر از دانشجویان رشته تربیت بدنی که واحد 1 و 2 والیبال را گذرانده اند در این دوره شرکت کرده اند.