اخبار و رویدادها: برنامه های دهه فجر دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود

برنامه های دهه فجر دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۱- ۱۱:۵۷:۱۶

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود برنامه های خود شامل سفر های زیارتی و نمایشگاه های متنوع را در دهه فجر اعلام کرد.

حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل فندرسکی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود با اعلام این خبر به تشریح این برنامه ها پرداخت و گفت: سفر زیارتی قم و جمکران در تاریخ 25 بهمن ویژه اساتید و سفر زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان دختر، دوم اسفند و ویژه دانشجویان پسر نهم اسفند می باشد.

همچنین برنامه نمایشگاه ها شامل نمایشگاه های مبشر صبح، 14 لغایت  23 بهمن در پردیس دانشگاه (دانشکده مکانیک)، نمایشگاه قدر آفتاب 14 الی 23 بهمن در دانشکده بسطام ،نمایشگاه سبک زندگی 15 الی 24 بهمن در دانشکده برق، نمایشگاه زن ستم تاریخی10 الی 28  در حسینیه مسجد پیامبر اعظم (ص ) و نمایشگاه دستاوردهای انقلاب در دانشکده فنی دانشگاه 14 الی 23 بهمن برگزار می شود.