اخبار و رویدادها: سومین دوره مسابقات سراسری قرآن اساتید دانشگاه های کشوربرگزارمی شود

سومین دوره مسابقات سراسری قرآن اساتید دانشگاه های کشوربرگزارمی شود
شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۱- ۱۱:۵۶:۳۰

سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، در سه بخش شفاهی، کتبی و پژوهشی برگزار می گردد.

بخش درون دانشگاهی مسابقات نیمه اول اسفندماه، به صورت همزمان در سراسر کشور و پس از اعلام دبیرخانه مسابقات واقع در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار می شود و مسابقات کشوری متعاقباً اعلام می گردد.

این مسابقات در سه بخش شفاهی شامل تلاوت تحقیق،تلاوت ترتیل، حفظ 5، 10، 20 جزء پیوسته و حفظ کل، در بخش کتبی شامل مفاهیم قرآنی و دیدگاه و سیره معصومین و بخش پژوهشی شامل رشته های نظریه پردازی و پاسخ پژوهی، تحلیل و نقد کتب قرآن و عترت و نیز تحقیقات قرآن و عترت برگزار می شود.

لازم به ذکر است، روسای محترم دانشکده ها می بایست لیست اسامی اعضای هیأت علمی دانشکده خود را  که مایل به شرکت در این دوره از مسابقات می باشند، تا تاریخ 25 بهمن ماه به اداره کل امور فرهنگی اعلام نمایند.