اخبار و رویدادها: سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اساتید واعضای هیأت علمی دانشگاهها

سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اساتید واعضای هیأت علمی دانشگاهها
چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۱- ۱۲:۳۱:۱۲

سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اساتید واعضای هیأت علمی دانشگاهها

سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، در سه بخش شفاهی، کتبی و پژوهشی برگزار می گردد.

اطلاعیه

بخش درون دانشگاهی این مسابقات در نیمه اول اسفندماه ، به صورت همزمان در سراسر کشور (که از سوی دبیرخانه مسابقات واقع در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اعلام خواهد شد) برگزار می شود.

روسای محترم دانشکده ها می بایست لیست اسامی اعضای محترم هیئت علمی آن دانشکده را  که مایل به شرکت در این دوره از مسابقات می باشند، درقالب فرم ذیل، تا تاریخ 25 بهمن ماه به اداره کل امور فرهنگی اعلام نمایید.

نام و نام خانوادگی

رشته و مدرک تحصیلی

نوع استخدام

بخش و رشته مسابقاتی

شماره تلفن همراه

جهت اطلاع از محتوا و روند  مسابقه و همچنین طریقه دسترسی به منابع آزمون، آئین نامه مسابقات به پیوست ارسال می گردد.