اخبار و رویدادها: برنامه های فرهنگی دفتر نهاد رهبری دانشگاه شاهرود در اربعین حسینی

برنامه های فرهنگی دفتر نهاد رهبری دانشگاه شاهرود در اربعین حسینی
جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۱- ۱۷:۵۰:۳۶

همزمان با ایام اربعین حسینی و بازگشت کاروان اسراء به کربلا دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبر در دانشگاه صنعتی شاهرود برنامه های فرهنگی متعددی را برگزار کرد.

از جمله این برنامه ها می توان به سخنرانی حجت الاسلام حسینی معاون نهاد رهبری با موضوع اضطراب و علل و عوامل آن و راه های رسیدن به امنیت در زندگی و شیوه های امر به معروف و نهی از منکر در خوابگاه خواهران 7تیر، دهم و یازدهم دی اشاره نمود.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل فندرسکی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه یکشنبه 10دی ماه، در هیات رایة البصیره اساتید دانشگاه های شهرستان شاهرود با موضوع بررسی، شرح و تفسیر جایگاه شیطان در لسان قرآن سخنرانی کرد.

از برنامه های دیگر نهاد می توان به برگزاری جلسات تفسیر سوره احزاب آیات پایانی سوره و بررسی ازدواج های سیاسی و اجتماعی پیامبر اکرم(ص)، تفسیر قرآن با موضوع بررسی فلسفه وجودی معاد در قرآن، برپایی حلقه معرفت با موضوع شفاعت در قرآن (پاسخ به شبهات وهابیون)، پندهای جاودانه حکمت های نهج البلاغه و شرح و تفسیر نهج البلاغه(نامه 31) در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه اشاره نمود.