اخبار و رویدادها: انتخاب اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود

انتخاب اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود
جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۱- ۱۷:۴۰:۴۷

در اولین جلسه مجمع عمومی شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود، اعضای شورای صنفی کارمندان این دانشگاه انتخاب شدند.

اولین جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شورای صنفی کارمندان دانشگاه صنعتی شاهرود دوشنبه 11 دی ساعت 15 در تالار شقایق ها با حضور حداکثری اعضای شورا برگزار شد.

در این جلسه پس از انتخاب هیأت رئیسه مجمع و برگزاری انتخابات و پس از شمارش آراء مأخوذه به ترتیب آراء، حسن اعظمی، محمد باقر تویه درواری، سعید پندارپور فرد، رضا رمضانیان، خلیل کلایی دارابی، امیر یونسیان و مجید خالقیان به عنوان اعضای شورای اصلی مرکزی و مهدی خالصی دوست  به عنوان بازرس اصلی و حسن گلی به عنوان بازرس علی البدل این شورا  انتخاب شدند.

شایان ذکر است از جمله اهداف شورای صنفی کارمندان دانشگاه پیگیری مسائل، مشکلات و مطالبات صنفی کارمندان و انتقال به مسئولین جهت رفع  آنها می باشد.