اخبار و رویدادها: نشست مشترک رئیس وهیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه صنعتی شاهرود

نشست مشترک رئیس وهیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱- ۱۱:۳۵:۳۶

شنبه 9 دی نشست مشترکی بین رؤسا و هیأت رئیسه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و دانشگاه صنعتی شاهرود ساعت 10 صبح در دفتر ریاست دانشگاه شاهرود برگزار شد.

این نشست به منظور همفکری و همیاری در جهت استفاده از توانمندی های دو دانشگاه برگزار گردید  و در خصوص موضوعات متنوعی از جمله مسائل دانشجویی و فرهنگی و مشکلات پیش روی دو دانشگاه، تفاهم آموزشی، جلسه با شورای شهر جهت اصلاح ترافیکی ورودی دانشگاه ها، ایجاد بهینه فضای مجازی ، تفاهم در بخش راه اندازی رشته های جدید دکتری و جهت گیری در خصوص توسعه منطقه ای در کشور بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه پیشنهاد شد که با همکاری دو دانشگاه مجلاتی با موضوعات معدن، سرامیک، شیمی، زمین شناسی و پزشکی راه اندازی شود.