اخبار و رویدادها: مدیریت دانشگاه شاهرود جزو 5 مدیریت برتر دانشگاه های کشور

مدیریت دانشگاه شاهرود جزو 5 مدیریت برتر دانشگاه های کشور
شنبه ۲ دی ۱۳۹۱- ۱۴:۵۱:۳۷

مدیریت دانشگاه شاهرود جزو 5 مدیریت برتر دانشگاه های کشور

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشگاه اعلام کرد: مدیریت دانشگاه شاهرود جزو 5 مدیریت برتر دانشگاه های کشور محسوب می شود.

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشگاه که دوشنبه 27 آذر در تالار همایش های دانشکده معدن برگزارشد، اعلام کرد: مدیریت دانشگاه شاهرود جزو 5 مدیریت برتر دانشگاه های کشور محسوب می شود.

وی در ادامه افزود: دانشگاه صنعتی شاهرود در بین 130 دانشگاه کشور در رتبه 33 و در استان، در جایگاه نخست است. هر چند که هنوز این جایگاه به طور رسمی اعلام نشده است و ما در صدد آسیب شناسی و رفع نقیصه های موجود و رسیدن به جایگاه بالاتر می باشیم.

وی رسیدن به این جایگاه را مرهون برقراری مشوق های لازم ،ایجاد پژوهشکده ها،اخذ مجوز ژورنال ها ، تقویت پهنای باند دانشگاه، بررسی کنگره ها برای بررسی چالش ها، اولویت بخشی به طرح های پژوهشی، جذب اساتید متخصص و متعهد و حمایت از آزمایشگاه های تحقیقاتی دانست.