اخبار و رویدادها: 1303 مقاله ISI در دهه اخیر به نام دانشگاه صنعتی شاهرود

1303 مقاله ISI در دهه اخیر به نام دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲ دی ۱۳۹۱- ۱۴:۴۲:۴۴

1303 مقاله ISI  در دهه اخیر به نام دانشگاه صنعتی شاهرود

رئیس دانشگاه شاهرود در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشگاه اعلام کرد: 1303 مقاله ISI در دهه اخیر به نام دانشگاه صنعتی شاهرود ثبت شده است.

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشگاه دوشنبه شب 27 آذر در تالار همایش های دانشکده مهندسی معدن این دانشگاه برگزار شد، اعلام کرد: 1303 مقاله ISI در دهه اخیر به نام دانشگاه صنعتی شاهرود ثبت شده که این تعداد به غیر از 100 مقاله ای است که دانشجویان این دانشگاه ارائه داده اند.

وی در ادامه افزود: بالغ بر 51 درصد این مقالات در دو سال اخیر چاپ شده است که این بدان معناست که به ازای هر عضو هیأت علمی 6 مقاله منتشر شده است .

رئیس دانشگاه شاهرود با اشاره به 6 برابر شدن ثبت اختراعات این دانشگاه در ادامه خاطر نشان کرد: تولید علمی باید به ثروت و قدرت منتج شود و این کار مجاهدت می خواهد و از توانمندی های حوزه و دانشگاه باید برای رسیدن به این هدف بهره برد.

شایان ذکر است بیشترین تولید مقالات در این دانشگاه مربوط به دانشکده مهندسی معدن،نفت و ژئو فیزیک و دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات است.