اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه های آموزشی نانوتکنولوژی در هفته پژوهش

برگزاری کارگاه های آموزشی نانوتکنولوژی در هفته پژوهش
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۱- ۱۲:۱۶:۲۳

برگزاری کارگاه های آموزشی نانوتکنولوژی در هفته پژوهش

پژوهشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود کارگاه های آموزشی نانوتکنولوژی را در هفته پژوهش برگزارمی کنند.

پژوهشکده های دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری شرکت صنعت پژوهان کوشای سپاهان کارگاه های آموزشی نانوتکنولوژی را در هفته پژوهش برگزارمی کنند.

دکتر حسین مروی مدیر امور پژوهشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: سه شنبه 28 آذر روز شرکت های دانش بنیان مؤلفه ای مؤثر در اقتصاد مقاومتی، کارگاه آموزش عمومی نانو تکنولوژی از ساعت 8:30 الی 12:30 و کارگاه تخصصی کاربرد نانو تکنولوژی در محیط زیست و فناوری از ساعت 13:30 الی 16:30 در سالن همایش های معدن،نفت و پتروشیمی برگزار می شود.

وی در ادامه افزود: همچنین روز چهارشنبه 29 آذر روز پژوهش و فناوری تولید محور پیشران تولید ملی کارگاه تخصصی کاربرد نانو تکنولوژی در صنعت الکترونیک و کامپیوتر از ساعت 8:30 الی 12:30 و کارگاه تخصصی کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع نظامی و دفاعی از ساعت 13:30 الی 16:30 در همان مکان برگزار است.