اخبار و رویدادها: قرارداد کلان دانشگاه صنعتی شاهرود با وزارت دفاع

قرارداد کلان دانشگاه صنعتی شاهرود با وزارت دفاع
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۱- ۱۲:۰۹:۳۹

قرارداد کلان دانشگاه صنعتی شاهرود با وزارت دفاع

دانشگاه صنعتی شاهرود در زمینه شناورهای زیرسطحی قرارداد کلانی با وزارت دفاع امضاء کرده است.

دکتر علی اکبر پویان با اعلام این خبر گفت: دانشگاه صنعتی شاهرود در زمینه همکاری با وزارت دفاع جزء دانشگاه های پیشرو کشور است و این دانشگاه در زمینه شناورهای زیرسطحی قرارداد کلانی با این وزارتخانه بسته است.

معاون پژوهشی دانشگاه در ادامه افزود: ما قطب علمی در زمینه رانش شناورهای زیر سطحی در کنار دانشگاه های علم و صنعت و صنعتی اصفهان هستیم که وزارت دفاع پس از شناسایی ما در این زمینه با ما قرارداد بسته است که افتخار بزرگی در سطح کشور و منطقه برای این دانشگاه می باشد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در زمینه تفاهم نامه نیز این دانشگاه  تفاهم نامه های زیادی در بخش های مختلف امضاء کرده که از فعالیت های بزرگ و محوری دانشگاه محسوب می شود. از آن جمله می توان به تفاهم نامه دانشگاه با فولاد مبارکه نام برد که پس از ذوب آهن اصفهان بزرگترین بخش صنعتی و معدنی کشور است و این بخش در قالب طرح ها مبلغ قابل توجهی به دانشگاه پرداخت کرده است.

شایان ذکر است، دانشگاه صنعتی شاهرود در سال جاری و در سطح ملی 38 قرارداد با بخش صنعت و تجارت امضاء کرده است که نسبت به سال گذشته 250 درصد رشد داشته است.