اخبار و رویدادها: عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود رییس هیات مدیره انجمن ژئومکانیک نفت

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود رییس هیات مدیره انجمن ژئومکانیک نفت
یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۱- ۱۳:۵۳:۱۱

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود رییس هیات مدیره انجمن ژئومکانیک نفت

دکتر احمد رمضان زاده استادیار دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود، در اولین جلسه هیات مدیره ژئو مکانیک نفت ایران به عنوان رییس این هیات مدیره برگزیده شد.

دکتر احمد رمضان زاده استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود،22 آذرماه در اولین جلسه هیات مدیره ژئومکانیک نفت ایران  به عنوان رئیس این هیات مدیره برگزیده شد.

وی در این جلسه که پس از اولین جلسه مجمع عمومی عادی و موسسین انجمن ژئومکانیک نفت ایران برگزار گردید، به عنوان رئیس هیات مدیره، دکتر بهزاد تخم چی نایب رئیس هیات مدیره و دکتر محمدعلی عقیقی به عنوان خزانه دار انتخاب گردیدند.

دکتر رمضان زاده درباره اهداف تشکیل این انجمن به خبرنگار روابط عمومی گفت: انجمن علمی ژئومکانیک نفت ایران با هدف متمرکز نمودن توان علمی، فنی و اجرایی مراکز دانشگاهی، پژوهشی و صنعتی کشور جهت زمینه سازی افزایش سطح دانش و دانش فنی، بومی سازی فناوری های مرتبط، شناسایی و سازماندهی متخصصین و پژوهشگران داخلی و خارجی و همچنین ثبت تجربیات و مستند سازی پژوهش ها، مطالعات، طراحی ها و اقدامات اجرایی در حوزه هــای مختلف کاربرد ژئومکانیک مخازن هیدروکربوری با نگاه ویژه به تولید صیانتی و افزایش تولید نفت (همچون پایداری چاه های نفتی، Reservoir Compaction، Cap rock integrity، Sand production، Hydraulic Fracturing)، تشکیل شده است.

رمضان زاده در مورد چگونگی اخذ مجوز این انجمن ابراز داشت: کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موافقت خود را با تاسیس انجمن ژئومکانیک نفت ایران طی نامه ی شماره ی 34265/3 به تاریخ 19/2/1391 اعلام نمود. پس از اخذ مجوز، برنامه ریزی های مقدماتی و اطلاع رسانی در سطح کشور از کلیه متخصصان، محققان و دانشجویان رشته گرایش های مختلف مهندسی معدن، مهندسی نفت، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و سایر رشته‌های مرتبط جهت عضویت حقیقی و نیز سازمان ها، مراکز آموزشی و پژوهشی، شرکت ها و موسسات علاقه مند جهت عضویت حقوقی در انجمن و مشارکت فعال در تشکیل آن دعوت به عمل آمد.

وی اظهار امیدواری کرد، همان گونه که تاکنون شاهد بوده ایم، این استقبال از سوی پژوهشگران و دانشگاهیان ادامه پیدا کند.

شایان ذکر است، طی برگزاری اولین مجمع عمومی عادی و موسسین انجمن ژئومکانیک نفت ایران، پنج شنبه 25 آبان در سالن آمفی تئاتر پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران ، دکتر احمد رمضان زاده، دکتر بهزاد تخم چی، دکتر سید محمد اسماعیل جلالی، دکتر محمد علی عقیقی، دکتر لهراسب فرامرزی به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و دکتر احسان خامه چی و دکتر محمد کنشلو به عنوان اعضای علی البدل و دکتر هاله عزیزی به عنوان بازرس اصلی و دکتر محمد فاتحی مرجی به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.