اخبار و رویدادها: نشست « هر آنچه از دین می خواهید بدانید» در خوابگاه ولایت پردیس

نشست « هر آنچه از دین می خواهید بدانید» در خوابگاه ولایت پردیس
جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱- ۱۰:۳۵:۰۹

کانون دین پژوهان دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود نشست « هر آنچه از دین می خواهید بدانید » را در خوابگاه ولایت پردیس این دانشگاه برگزار کرد.

سخنران این نشست که با استقبال خوب دانشجویان این خوابگاه، 22 آذر ماه برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم شاهینی مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان به بررسی مسائلی  همچون احکام مورد نیاز دانشجویان، ازدواج و خمس پرداخت .

لازم به یادآوری است که در این نشست همچنین جلسه پرسش و پاسخ با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید حمید حسینی معاون دفتر نهاد رهبری، دبیر کانون قرآن و عترت و مسئول آموزش بسیج برادران برگزار شد.