اخبار و رویدادها: جلسه سبک زندگی و تأثیر شبکه های ماهواره ای بر زندگی در دانشگاه شاهرود

جلسه سبک زندگی و تأثیر شبکه های ماهواره ای بر زندگی در دانشگاه شاهرود
جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱- ۱۰:۲۷:۵۴

دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه جلسه پرسش و پاسخ با موضوع سبک زندگی و تأثیر شبکه های ماهواره ای بر زندگی را در سالن آمفی تئاتر آفتاب خوابگاه خواهران برگزار می کند.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود جلسه پرسش و پاسخ با موضوع سبک زندگی و تأثیر شبکه های ماهواره ای بر زندگی را دوشنبه 27 آذر ساعت 19:30 در سالن آمفی تئاتر آفتاب خوابگاه خواهران 7تیر برگزار می کند.

سخنران این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید حمید حسینی است که به بحث و بررسی اهداف این شبکه ها و اثرات آن بر زندگی خانوادگی و اجتماعی افراد جامعه پرداخته و به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ می دهد.

شایان ذکر است دفتر نهاد رهبری در این دانشگاه 23 آذر ماه فیلم یک حبه قند را با حضور 200 دانشجوی دختر در سالن آمفی تئاتر آفتاب خوابگاه خواهران 7تیر به نمایش گذاشت.