اخبار و رویدادها: 3محصول استراتژیک دانشگاه صنعتی شاهروددرنمایشگاه دستاوردهای پژوهشی کشور

3محصول استراتژیک دانشگاه صنعتی شاهروددرنمایشگاه دستاوردهای پژوهشی کشور
شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۱- ۲۰:۱۴:۰۰

3محصول استراتژیک دانشگاه صنعتی شاهروددرنمایشگاه دستاوردهای پژوهشی کشور

3محصول استراتژیک دانشگاه صنعتی شاهرود امسال، همزمان با هفته پژوهش در سیزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور، در دانشگاه شهید بهشتی تهران رونمایی شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود با اعلام این خبر در نمایشگاه تهران تصریح کرد: در زمینه تولید فناوری در این نمایشگاه برای اولین سال، در ردیف دانشگاه های بزرگ کشور غرفه ای در هفته پژوهش داریم که علاوه بر ارائه عملکرد یک ساله پژوهشی داشگاه، 3 محصول استراتژیک، که ثمره پژوهش و تلاش مستمر محققان دانشگاه است در زمینه تولید فناوری به نمایش گذاشته شده است.

دکتر پویان افزود: این محصولات در زمینه فنی مهندسی و فیزیک پلاسما می باشد که یکی از این محصولات کاملا تجاری سازی شده است.