اخبار و رویدادها: مسابقه کشوری کتابخوانی کتاب اخلاق پیامبر و اخلاق ما در دانشگاه شاهرود

مسابقه کشوری کتابخوانی کتاب اخلاق پیامبر و اخلاق ما در دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۱- ۱۰:۳۸:۲۹

مسابقه کشوری کتابخوانی با محوریت کتاب برگزیده «اخلاق پیامبر و اخلاق ما » همزمان با سایر دانشگاه ها، حوزه های علمیه و مدارس کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

کلیه دانشگاهیان می توانند در این مسابقه شرکت کنند و دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود تخفیف 70 درصدی را ویژه دانشجویان شرکت کننده در این مسابقه در نظر گرفته است.

علاقه مندان شرکت در این مسابقه، برای دریافت کتاب می توانند به دفتر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان روبروی مسجد پیامبر اعظم (ع) مراجعه نمایند. زمان برگزاری مسابقه نیز متعاقبا اعلام می شود.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، سفر به مشهد مقدس برای نفرات اول و دوم و کارت هدیه 500 هزار ریالی برای نفر سوم در نظر گرفته است.

شایان ذکر است، مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب «هنر رضایت از زندگی» چهار شنبه 29 آذر بعد از نماز ظهر و عصر در حسینیه مسجد پیامبر اعظم (ع) دانشگاه برگزار می شود.