اخبار و رویدادها: قاری و حافظ ممتاز بین المللی در دانشگاه صنعتی شاهرود

قاری و حافظ ممتاز بین المللی در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱- ۱۲:۳۰:۵۳

قاری و حافظ ممتاز بین المللی در دانشگاه صنعتی شاهرود

محفل انس با قرآن کریم دوشنبه 20 آذر ساعت 18 و در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

در محفل انس با قرآن دانشگاه صنعتی شاهرود که دوشنبه 20 آذر ساعت 18 و در مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه برگزار شد چهره های برتر قرآنی چون حامد شاکر نژاد قاری ممتاز بین المللی، پیمان ایازی حافظ ممتاز بین المللی و قاری نوجوان محمد مهدی آهویی حضور داشتند.

این محفل معنوی که با همت کانون قرآن و عترت مدیریت امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برپا شد با استقبال خوب دانشگاهیان رو به رو شد.

در ابتدای این محفل قاری نوجوان گلستانی محمد مهدی آهویی آیاتی نورانی از قرآن را تلاوت کرد، پس از آن پیمان ایازی حافظ بین المللی قرآن کریم، صحیفه سجادیه و بخشی از نهج البلاغه به پرسش های حاضران پاسخ داد و در ادامه حامد شاکر نژاد قاری ممتاز بین المللی،در جمع مشتاقان قرآن قرائت دلنشین خود را ارائه داد.

شایان ذکر است در این محفل برنامه های متنوع دیگری همچون اجرای تواشیح گروه اهل البیت (ع) و برگزاری مسابقه و اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقات قرآن دانشجویی که هفتم آذر در دانشگاه انجام شد، نیز برگزار شد.