اخبار و رویدادها: تنها پژوهشکده دانشجویی کشور گوی سبقت را از دانشگاه صنعتی شریف ربود

تنها پژوهشکده دانشجویی کشور گوی سبقت را از دانشگاه صنعتی شریف ربود
سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱- ۱۱:۵۲:۰۸

تنها پژوهشکده دانشجویی کشور گوی سبقت را از دانشگاه صنعتی شریف ربود

اولین و تنها پژوهشکده دانشجویی کشور که در این دانشگاه فعال است، در مسابقات بینایی ماشین در دانشگاه صنعتی شریف، گوی سبقت را از دانشگاه میزبان ربود و حائز مقام نخست شد.

دکتر علی اکبر پویان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود در نشست خبری که 20 آذر در این دانشگاه برگزار شد، اعلام کرد: اولین و تنها پژوهشکده دانشجویی کشور که در این دانشگاه فعال است، در مسابقات بینایی ماشین سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف، گوی سبقت را از دانشگاه  میزبان ربود و حائز مقام نخست شد.

وی در ادامه این خبر با اشاره به موفقیت های دیگر این پژوهشکده دانشجویی، تصریح کرد: در این پژوهشکده که با هدف تربیت نسل آینده در زمینه دانش و پژوهش تأسیس شده، از سال 88 تاکنون 144 طرح در رشته های گوناگون تصویب شده است.

شایان ذکر است، از طرح های تصویب شده، طرح زیر دریایی هوشمند و کنترل از راه دور این پژوهشکده، عنوان تیم برتر و مقام چهارم را در بین 103 تیم شرکت کننده کسب کرده است.